Covid-19 • Fes un donatiu per a les persones que més ho necessiten!

20/03/2020

FES UN DONATIU!

A Bayt al-Thaqafa acompanyem persones en situació de molta vulnerabilitat: sense llar i sense recursos per accedir a aliments o a productes d'higiene, ... La crisi sanitària que estem vivint deixa aquestes persones en una situació encara més vulnerable, ja que tot i que s'han pres algunes mesures segueixen sent insuficients. Alguns dels recursos als quals podien accedir estan tancats, han reduït la seva activitat o no tenen les condicions necessàries per complir les indicacions de les autoritats sanitàries en aquest moment d'emergència.

A Bayt al-Thaqafa hem hagut d'alterar considerablement la nostra activitat però no deixarem d'atendre i acompanyar aquestes persones en tot allò que puguem, ara menys que mai. Per a poder fer-ho, us necessitem a tots i totes. Us demanem la vostra col·laboració fent un donatiu que destinarem a comprar aliments i productes d'higiene i a intentar reduir al màxim el risc de contagi del virus Covid-19 al qual aquestes persones es troben més exposades.

Cal que unim esforços i fem que ningú es quedi fora. 

Desitgem que aquesta situació d'excepcionalitat ens serveixi per reflexionar i que es prenguin les mesures adequades perquè totes les persones tinguin garantides les necessitats essencials i reconeguts drets tan bàsics com l'accés a l'alimentació, a la salut o a un habitatge digne.

Davant la situació d'emergència, col·labora!

Fes un donatiu i ajuda'ns a cobrir les necessitats bàsiques de les persones que més ho necessiten.

FES UN DONATIU!

¿Nos ayudas a difundir nuestro trabajo?

Comparteix

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa