Donem suport a les reivindicacions de les persones tancades a l’antiga Escola Massana

19/06/2018

Expressem el nostre recolzament a les persones tancades a l’antiga Escola Massana, que des del 21 d’abril protesten contra el racisme i defensen la igualtat de drets.

La derogació de la llei d’estrangeria, la regularització de les persones sense contracte de feina o millorar l’acollida als sol·licitants de protecció internacional, són algunes de les mesures que es reclamen.

Considerem que són necessaris i urgents canvis en la legislació en matèria d’immigració. Ens preocupa la política de tancament d’Europa, cada vegada va més dirigida a un control més estricte de les fronteres. La llei ha de protegir la vida de les persones, garantir els drets humans i facilitar la inclusió social i laboral de les persones perquè puguin ser ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Amb el suport de persones i entitats, les persones tancades a l’antiga Escola Massana han organitzat diferents accions. El 27 de maig va tenir lloc a Barcelona una manifestació que va comptar amb l’adhesió de 500 entitats. El passat 2 de juny van traslladar les seves reivindicacions al president de la Generalitat de Catalunya.

El manifest i les accions que es duen a terme poden consultar-se al seu web

La tancada compta amb el suport de més de 400 entitats de diferents àmbits, que s’han adherit al manifest.

Tres tancades més s'han sumat a la de l’antiga Escola Massana: una a Badalona, una l’altra a l’Hospitalet i la més recent, a Blanes.

Insistim una vegada més a posar en valor les possibilitats d’enriquiment que ens ofereix l’intercanvi de cultures i el nostre recolzament a les accions dirigides a la integració, entesa com el reconeixement i l’acceptació mútua de la diversitat cultural.

¿Nos ayudas a difundir nuestro trabajo?

Comparteix

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa