Obrim una nova convocatòria de l’Índex Diversitat i Inclusió per a empreses

27/10/2021

Les empreses que vulgueu conèixer i millorar el vostre estat d’implicació amb un entorn laboral inclusiu ja podeu incorporar-vos a aquest projecte, en el marc del programa Sensibiliza que duem a terme en col·laboració amb la federació Red Acoge. L’objectiu és obtenir un anàlisi de la situació actual i contribuir a millorar la gestió de la diversitat en els vostres equips per tal de fer-los més innovadors, creatius i eficients.

Us ajudarem a mesurar quin és el vostre grau de gestió de la diversitat tenint en compte els eixos de gènere, edat, discapacitat, origen etnocultural i LGTBI i obtindreu un informe de consultoria personalitzat, assessorament per seguir avançant i reconeixement com a organització que respecta la diversitat.

Participar a l’Índex de Diversitat i inclusió és gratuït i molt senzill. Només cal omplir el qüestionari que trobareu en aquest enllaç i us contactarem. 

L’Índex de Diversitat i Inclusió és una iniciativa del programa Sensibiliza, que compta amb el suport del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions i el Fons europeu d’Asil, Migració i Integració.

¿Nos ayudas a difundir nuestro trabajo?

Comparteix

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa