Engeguem un nou programa d'inclusió laboral per a joves

Programa especialitzat d'intregació laboral per a joves
27/10/2021

Aquest curs hem posat en marxa un programa especialitzat d’inclusió laboral per a joves migrats d’entre 16 i 30 anys i amb perspectiva transcultural. El programa ofereix tallers, cursos prelaborals i laborals i formacions en competències digitals i transversals, per tal de configurar un itinerari especialitzat i personalitzat, amb un objectiu final, la inclusió laboral. També es duen a terme tutories individuals per acompanyar en la recerca activa feina i orientar cap a una ocupabilitat efectiva i eficient.

Actualment el programa ja compta amb 12 participants, que estan realitzant el curs de Gestió de magatzem i maneig de carretó. L’alumnat que superi el curs obtindrà el Carnet de Carretoner/a, homologat a nivell nacional.

Cal tenir en compte que la entrada a la vida laboral d’aquests i aquestes joves està marcada per un doble procés d'aprenentatge, dels codis culturals i d'adquisició de la cultura de treball de la societat d'acollida. En aquest sentit, també organitzem tallers de coneixement de l'entorn, per facilitar la seva immersió en un context cultural diferent. El programa busca així oferir un acompanyament integral per donar resposta a les necessitats d’aquestes i aquests joves, tenint en compte tots els aspectes que poden incidir en la seva inserció laboral i en el seu desenvolupament sociocomunitari.

El programa d’inserció laboral per a joves compta amb el suport de Barcelona Activa. Les persones interessades poden contactar amb Isis Contreras: isis.contreras@bayt-al-thaqafa.org.

¿Nos ayudas a difundir nuestro trabajo?

Comparteix

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa