Bombers amb Causa i Fundació La Caixa aposten per projectes d’atenció a la infància i l’acollida de persones nouvingudes

23/11/2021

Els diners recaptats en la 10 edició del calendari solidari de Bombers amb Causa, iniciativa dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, s’han destinat a projectes per a la infància de l’Obra Social Sant Joan de Déu. La Fundació Bayt al-Thaqafa, part de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, ha rebut 8.618€ per al projecte «Reforç escolar per a infants», dins el programa d’Atenció a la Infància i l’Adolescència.

Fundació La Caixa ha fet un donatiu de 10.000€ per a finançar diverses iniciatives dins el programa d’Acollida Sociolingüística. Actualment, Bayt al-Thaqafa acompanya a gairebé 300 persones nouvingudes en el seu procés d’aprenentatge de la llengua de la societat d’acollida. Conèixer la llengua és essencial per anar consolidant un espai social que faciliti l'èxit del projecte migratori.

Des de l’entitat, estem molt agraïdes de rebre suport per a seguir treballant en l’acollida digne i l’acompanyament integral de les persones que fugen de casa seva de manera forçada.

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa