Participem en el projecte europeu Erasmus + Green Interculturality acompanyades de l'Associació La Xixa Teatre

30/05/2022

En col·laboració amb l’Associació La Xixa Teatre, la Fundació Bayt al Thaqafa ha participat en el projecte europeu Erasmus+Green interculturality, que té com objectiu facilitar la inclusió de persones adultes migrades a través de l'aprenentatge de les llengües.

La proposta metodològica de La Xixa contempla tècniques vivencials i teatrals, per tal que l’alumnat desenvolupi coneixements lingüístics, mediambientals i interculturals, a partir de dinàmiques participatives.

En resposta, les alumnes de Bayt han acollit molt bé el projecte de La Xixa a l'aula, s'han implicat i han seguit les activitats plantejades per l’equip de La Xixa. I tot i que ha representat una activitat diferent, amb facilitadores desconegudes, la sesió ha estat ben rebuda per part del nostre alumnat, gràcies a l’acompanyament de les professores voluntàries amb qui l'alumnat ja té un vincle.  

Ha sigut una experiència innovadora  i enriquidora que ens ha permès veure i descobrir metodologies noves per aplicar a l'aula. Aquesta col·laboració amb La Xixa ens ha mostrat com desenvolupar altres eines que provenen del teatre i amb què es pot treballar l'aprenentatge de la llengua des de diverses competències.

A més, ens ha permès viure una classe de llengua des d’una perspectiva diferent i divertida!

 

¿Nos ayudas a difundir nuestro trabajo?

Comparteix

Suscríbete al boletín

¿Quieres conocer toda la actividad de la entidad?  Haz clic aquí y forma parte de la comunidad de Bayt al-Thaqafa